Kattikone M.Viitanen Oy   |   Kiinteistöpalvelu M.E.I.P.A.
 
Etusivu  
Yhteystiedot  
Palautelomake  
Palvelut  
 
 
VIHERRAKENTAMINEN

Olemme 20 vuoden ajan tehneet Pääkaupunkiseudulla lukuisia piha sekä viherrakennusprojekteja. Asiakkaitamme ovat olleet niin yritykset, yksityiset, taloyhtiöt, isännöitsijätoimistot ym. Toteutukset ovat tapahtuneet tuntityöpohjalta sekä kokonaisurakkana. Meille tärkein on aina ollut tyytyväinen asiakas.  

Tehtyihin töihin on kuulunut : Kiveys ja laatoitustyöt, Aidat ja terassit, Suunnittelu ja istutus, Hoito ja huolenpitosopimukset, kastelujärjestelmät sekä kaikki tarvittava maanrakennustyö ym.

Toimintaamme kuuluu myös isona osana Pääkaupunkiseudulla MULLAN - KIVIAINESTEN sekä HAKKEEN / KUORIKKEEN toimittaminen. Erikoispalveluna pystymme toimittamaan 0 - 5 kuution määrät ERIKOIS PIENELLÄ kuorma-autolla. Tämä mahdollistaa toimitukset erittäin pieniin ja ahtaisiin paikkoihin rikkomatta niitä, sekä silloin kun tarvitaan vain pieni määrä tavaraa. Asiakkaamme ovatkin olleet kiitollisia tästä palvelusta.

Olemme mielellämme mukana auttamassa sekä toteuttamassa viherrakennusprojektiasi. Meiltä saat apua joko vain suunnitteluun, osatyöhön tai kokonaisurakkaan.

 0 4 0 0  -  3 3  9 9  3 3

 

 takaisin                                                            info@agroup.fi            


 
copyright (c) 2007 Kattikone M. Viitanen Oy, all rights reserved.   |   www.agroup.fi   |   Servia Kotisivut